Besökare

söndag 23 mars 2014

Love Conquers All

 Ibland brukar jag vara så fräck att tänka att jag kanske är världens lyckligaste.
Jag har en på alla sätt och vis underbar make och vi är välsignad med vår fantastiska dotter. Vi trivs otroligt bra i vårt hus och jag har fått möjligheten att arbeta med sådant som jag verkligen brinner för. Vi har tillsammans förverkligat många drömmar; våningen i Turkiet och min fitnessdebut förra året, är bara några exempel.
 
Allt är såklart inte bara guld och gröna skogar i mitt liv heller.
Stötvis drabbas vi av sådant otroligt oflyt och oftast hopar sig eländet och slår till som en våldsam orkan, istället för att med jämna mellanrum blåsa som kyliga vindar. Några exempel är att September i onsdagskväll fick 39,5 graders feber. Hennes hälsa och välmående går självklart före allt. Feber sitter fortfarande i och vi måste nog ta henne till sjukan, antingen idag eller imorgon, eftersom hon inte visar några tecken på förbättring (snarare tvärtom).
 
Det händer i kombination med att jag har den tuffaste veckan på tävlingsdieten och flera viktiga inbokade möten under veckan. Till råga på allt ska Älskling iväg på tjänsteresa precis den här veckan och listan över taskig tajming tar långt ifrån slut där...
 
Samtidigt är det faktiskt så, att det är i turbulenta perioder som denna, som man verkligen förstår hur lyckligt lottad man är. När vi här hemma stöttar varandra till 100% och man mer än någonsin uppskattar de nära och kära som finns där med en hjälpande hand. Det är dagar som denna, då jag under den soliga morgonpromenaden ser till att fylla mitt sinne med allt det positiva som finns i livet. Låter det överglänsa det som för stunden är tufft.
 
Love Conquers All
 
Love,
Carro 


1 kommentar:

  1. Härligt Carro,,din positiva syn på livets Upps and Downs,gillar jag,,det finns även i de ljupaste av dalar alltid något positivt,att ta fram..Jag håller tummarna för att du ska sy ihop även denna tuffa kommande vecka...
    Ja strömming är väl den enda fisk man kan variera på 100 olika vis,,nr 1 på min fisklista är nog stekta strömmingsflundror med mycket dill..Haé Kram.

    SvaraRadera