Besökare

söndag 16 februari 2014

Skepp O'Hoj på Ålands Hav

Jag och Älskling har haft en riktigt mysig helg. 
Strax före lunch åkte vi i lördags till Kista. I bilen hörde vi hur Charlotte Kalla på ett fenomenalt sätt ledde Sverige till OS-guld i stafetten. När jag var yngre lyssnade jag ofta på radiosporten när det var elitseriehockey och igår påmindes jag om hur otroligt bra Sportradion verkligen kan vara. Jag kommer aldrig att glömma gårdagens radiosportupplevelse... 

Kista-gallerian käkade vi lunch och shoppade lite. Därefter åkte vi in till stan, eftersom vår slutdestination var Viking Lines Cinderella och en 24-timmarskryssning till Åland. 

 Vi hade en väldigt bra kryssning. Båten var fullsatt, maten god och Partypistolerna spelade riktigt bra och Valbo-pöjkarna levererade till 100%. Får man sticka ut hakan och säga att de flesta covermusiker norr om Dalälven har en fingertoppskänsla för floorfillers?
Efter att ha suddat omkring till halv tre igår, sov vi ända till tio idag. Precis lagom så att vi kunde ligga i sängen och se Lord Nelson köra en riktigt bra förstasträcka som ju ledde till ytterligare ett OS-guld. 

Efter en väldigt intensiv period med galet mycket jobb, träning och sjukdomar, var det oerhört skönt att få komma iväg en helg och släppa allt. Nu är batterierna nyladdade och jag ser fram emot en ny och spännande vecka.

Love,
Carro 

1 kommentar:

  1. Snygg klänning på en snygg tjej. :) Vart har du hittat den?

    SvaraRadera