Besökare

torsdag 12 september 2013

Obeskrivligt Stolt

Dagsformen
Idag ringde en tjej från Sveriges största träningstidning, BODY, och berättade att jag hade blivit en av de fem kvinnliga finalisterna i deras Omslagstävling. Det hade tydligen kommit in en kopiös mängd ansökningar och det faktum att jag blev en av finalisterna, är den absolut finaste "träningskomplimangen" som jag någonsin har fått.
 
Finalisterna, fem killar och fem tjejer, ska nu få göra en plåtning i Stockholm den 25 september. Därefter kommer läsarna att få rösta fram sina 2 favoriter, en manlig och en kvinnlig och vinnarna kommer sedan att få pryda omslaget av tidningen BODY. Det är galet stort och redan idag skulle jag ha påbörjat en snabbdeff för att vara i optimal "photo session-shape", men...
 
Till saken hör dock den, att den 25 september befinner jag mig i Turkiet tillsammans med min familj. Det går inte att göra plåtningen varken före eller efter, vilket innebär att jag inte kan ställa upp som finalist. Såååå himla typiskt.
Taskig Tajming när den är som värst.
 
Jag kommer däremot att suga länge på den här karamellen. Det är inte ofta som jag säger det, men jag är stolt.
Obeskrivligt stolt.
 
#hardworkpaysoff
 
Love,
Carro 

6 kommentarer:

 1. Ja du,snacka om att kollidera,taskigt..
  Ja visst är det svårläst ofta,,men jag har sysslat med detta så länge,så jag kan läsa ganska bra nu,mot när jag startade för en jädrans massa år sen.Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Blir nästan mer vaniljsås här, om man nu kan kalla min kaseinfluff för det. Men så gott med dessa äpplen, och så enkelt att göra. :)

  Väldigt olika här också, men nu såkörde jag jue även ben. Och det känns idag vill jag lova haha. :P

  Synd att du missar det men kul att få bli uttagen. Bara det att få ta fina kort även om man inte kommer på omslaget är jue kul i sig och att få dom bilderna sen.

  Kraam!

  SvaraRadera
 3. Klart du ska vara stolt! Superstolt! Och det kommer säkert fler chanser, din fina fysik kommer ju bara att bli ännu bättre med tiden. :)

  SvaraRadera
 4. Grymt det! Trist att du inte kunde vara med bara..:(
  Men nästa gång... :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till dig som blev utvald!! Bra jobbat men synd att det krockade med resan, men jag tror det kommer flera tåg :)
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men åh vad kul! Synd med tajmingen men så är det oftast:/

  SvaraRadera