Besökare

onsdag 11 september 2013

Löpning Over the Hump

 I engelsktalande länder pratar man ofta om Humpday, vilket syftar på att man har kommit över kullen när onsdagen är avklarad. Därefter är det nedförsbacke mot helgen. Mina onsdagar är fullspäckade från tidig morgon till sen eftermiddag och som vanligt har jag min egen strategi för att avklara dagen på bästa sätt. I morse ställde jag exempelvis klockan på 05.30 och begav mig ut i mörkret på en löprunda. En trött kropp vaknar till liv och när det sedan är dags att börja jobba, kan man gå in med gasen i botten istället för att börja på en lägre växel. Effektivitet. Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är för människor som gillar det där med att ha flera strängar på sin lyra...
 
Nu när den här dagen är avklarad känner jag verkligen av det där Humpday-syndromet. En lättnad. Och samtidigt en glädje över att jag faktiskt har energi kvar för resten av veckan, som nu går i medvind.
 
Kanske blir det en löprunda imorgon bitti också. När dagen gryr. Benen känns starka. Gatorna ligger tysta och öde. Det är näst intill magiskt.
 
Love,
Carro 
 

2 kommentarer:

  1. Ja det blev riktigt gott..
    Ja ska det bli VM för laget måste dom lyfta sig några pinnhål,,Österrike kan bli en hård nöt att knäcka..Haé Kram.

    SvaraRadera
  2. Låter härligt med det uttrycket. Bra påminnelse idag när jag har massor att göra känner jag! :)

    SvaraRadera