Besökare

tisdag 24 september 2013

Just Another Day in Paradise

Här nere fortsätter dagarna att lunka på i ett behagligt tempo. Solen strålar på en klarblå himmel. Vid stranden visar termometern 36 grader och vid poolen 29. Oavsett, så är det riktigt sköna dagar att otroligt behagliga kvällar. September mår bättre, men är långt ifrån frisk. Den stackars näsan rinner konstant, men som jag skrev häromdagen är hon på ofattbart bra humör ändå.
Vi brukar komma till stranden runt kvart i tio och då leker vi minst en timme i vattenbrynet. September älskar det. Sedan går vi till någon av barnpoolerna och leker där, innan det är dags för lunch och sedan vila i vagnen för vår lilla sjukling. Hon ligger i skuggan och sover, medan jag och Älskling passar på att steka i solen då. Första dagen sov hon nästan 2 timmar och igår en timme och fyrtio minuter. Därefter leker vid barnområdet, går till stranden en sväng igen, käkar och är sedan tillbaka på hotellrummet vid femsnåret.
 
Jag har alltid funderat och mer eller mindre dömt ut folk som har sina bebisar vakna på kvällarna. Det är dags för undertecknad att ta tillbaka det nu. Igår somnade September vid perfekta 7-snåret. Vi drog då vagnen utanför restaurangen och placerade den vid ett ledigt terassbord. Vi hann precis sätta oss ner och beställa dricka, så stod det helt plötsligt en klarvaken tjej upp i vagnen. Liksom dagen innan var hon vaken till halv tio. Inatt har hon sovit riktigt illa på grund av sin rinnande näsa och envisa hosta. Strax efter klockan åtta hade vi ändå ett litet energiknippe som ville upp och hoppa.
 
Åter igen har vi vaknat upp till en klarblå himmel.
Love that feeling...
 
Love,
Carro 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Ni tycks ha det helt underbart! Och jäklar vad många tänder hon har fått nu, sötisen!

    SvaraRadera
  2. Härligt,sol,o värme,,taskigt att September är lite rasslig,men hon är glad ändå,hon har säker skitkul..Haé Kram.

    SvaraRadera