Besökare

tisdag 3 september 2013

Hipp Hipp Hurra!!!

 Idag fyller September 1 år.
Hon föddes klockan 10.35 och från den stunden har hon förgyllt vårt liv. Det går inte att beskriva med ord hur mycket glädje hon har skänkt oss och varje dag känns som en gåva.
 
Billy är fortfarande favoritdockan...
Lill-stjärnan har verkligen skämt bort oss under det här året, med sitt glada (och ofta spexiga) humör och goda nätters sömn. Det är helt enkelt en ära att få vara förälder till en så härlig person och det kittlar fortfarande i magen vid tanken på att hon är en del av mig och en del av Älskling.
 
På något vis den konkreta versionen
av vår eviga kärlek.
 
 
Love,
Carro 

5 kommentarer:

 1. Stort grattis till fina September på ettårsdagen!!

  SvaraRadera
 2. Inte dumt alls så nu så ska måtten och tiden i ugnen förfinas så lägger jag ut det som recept. :P

  Ja det blir jue inget som smörjer systemet direkt så det sliter på leder och dyligt. Kanske borde äta upp mig då så axeln blir snäll med mig. ;) Hull kan behövas till vintern så att man inte fryser så förbannat också. :D

  Grattis på 1-årsdagen! Tänk vad fort tiden går.

  Ha en toppendag! Här är det sommarväder med 20 plus! Kraam!

  SvaraRadera
 3. Wow, oj, redan ett år! Minns ju typ som igår när jag läste på din blogg att hon kommit till världen, och du var typ slimmad samma dag haha.

  Du får ju mitt liv att låta superskoj när du beskriver det så, jag gillar röj - det liksom bara blir så. Och i nuläget har jag inget annat som lockar, resor & fester - men såsmåningom kommer nog även jag lugna ner mig och landa i nån typ av familjeliv. Det ser ju ganska mysigt ut=)

  SvaraRadera
 4. Grattis till goa söta September..Ja inte behöver man ha gröna fingrar för att klara en Orkidé,,en skvätt vatten då ochdå är vad som krävs..Jag ska hämta min syster o svåger vid tåget i kväll dom kommer hem från Samos,,blir kul..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Stort grattis i efterskott sötaste September. Lycka till på dagis, du kommer få jätte kul =)

  SvaraRadera