Besökare

onsdag 25 september 2013

En annorlunda dag

 Vi vaknar åter igen upp till en klarblå himmel. Vädret är verkligen förträffligt här såhär års, tänk att man inte har nyttjat det tidigare. Igår låg vi vid poolen ända till halv sex när solen sakta började att dala. Perfekt avslutning på en annorlunda dag...
Ja, igår hade vi en minst sagt annorlunda dag. När vi hade käkat frukost tyckte vi att September inte verkade på topp och gick därför till läkaren på hotellet. Han konstaterade en övre luftvägsinfektion med förkylning, hosta, ögoninflammation och även öroninflammation. Tio minuter senare hämtade en bil upp oss och vi åkte till sjukhuset för att ta ett blodprov. På sjukhuset visade September sig från sin vanliga entertainer-sida och härjade runt i korridoren med allt och alla. Hon kröp bland annat upp i en gammal turkisk kvinnas famn och som jag ångrar att jag inte vågade fråga om jag fick fota dem.
 Hur som helst så fick hon antibiotika och medicin för ögonen. Tillbaka på hotellet sov hon två timmar i sin vagn, var vaken en och en halv timme och sov sedan ytterligare en halvtimme. I natt har hon också sovit riktigt bra och snart ska vi nog ha besegrat den där attans förkylningen.
Love,
Carro
 

1 kommentar:

  1. Hoppas hon kryar på sig snabbt nu!
    Ser ut att ha det riktigt trevlig i övrigt iaf! :)

    SvaraRadera