Besökare

fredag 3 maj 2013

8 månader

 
 Idag blir September 8 månader. Det går verkligen inte att förstå vart tiden har tagit vägen. Idag babblar hon på mest hela tiden. Favoritorden är "Hej Hej", men annars är det mest just babbel. Hon säger både "pappa" och "mamma", men inte till oss som personer, utan det är mer kombinationer av bokstäver.
 Hon ålar sig framåt ganska snabbt på golvet, men hon ägnar sig inte åt någon regelrätt krypning. När hon springer i gåstolen har hon börjat använda en fot i taget för att det ska gå fortare. Hon har även börjat att gå när man håller i henne. Jag vet inte hur lång hon är eller hur mycket hon väger, för vi ska till BVC först om en och en halv vecka.
Vi var i alla fall till läkaren igår. Enligt honom är lungor, öron och hals bra, så det ska tydligen bara vara att utvänta att feber, snor och hosta försvinner. Igår hade hon 39 graders feber när hon la sig och idag är det sjunde dagen med feber. Jag tycker inte alls att det känns något vidare att bara vänta. Hon sov i alla fall från 19-02.00 inatt, så det var en klar förbättring.
 
Love,
Carro 

2 kommentarer:

  1. Grattis lilla September!! Sjukt hur fort tiden går, svårt att fatta! Hoppas det ger med sig fast jag har hört att endel har feber i upp till 10dagar, men bra att ni kollade upp i alla fall. Får gå igen om det inte blir bättre! Alicia gick också mycket när hon var i den där åldern, nu total vägrar hon gå om man håller i henne?!
    Hoppas ni får en fin dag och krya på!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Stora tösen!
    Tycker ni tiden går fort nu, så vänta bara. Innan ni vet ordet av så tar hon studenten och säger emot er i allt ni gör. ;-)
    Men go´a är de, både som små och stora. :-)

    Ha en riktigt bra helg!!! :-)

    SvaraRadera