Besökare

söndag 7 april 2013

Visualisering...

 När den största chocken efter nattens snöfall hade lagt sig idag, drog hela familjen till gymmet. Jag körde ett riktigt bra ryggpass och förväntar mig rejäl träningsvärk imorgon.
 För att få den där extra kicken när jag tränar, brukar jag alltid använda mig av visualisering. Vi har bokat en resa till vårt superlyxiga favvohotell i Turkiet i juli och det nyttjar jag i min träning, särskilt nu när vi har rekordmängder snö här hemma. Jag visualiserar hur jag joggar tidigt på morgnarna på den långa fina strandpromenaden, rejält solbränd och i en riktigt vältränad kropp. Bilden är så exakt inne i huvudet, att om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag redan hade upplevt det.
 Bilden i huvudet boostar min motivation till att träna igenom kroppens muskelgrupper grundligt. Den ger mig extra energi när jag är ute och springer. Det är den perfekta platsen att drömma mig bort till, när jag kämpar på crosstrainern.
Att kunna visualisera att man faktiskt når de mål eller delmål som man har satt upp, är otroligt viktigt.
Det gäller allting i livet, inte bara träning.
 
Love,
Carro 
 


4 kommentarer:

 1. Hej du,,Ser att du har en liten som peppar dig när du kör ryggpasset..
  Ja testa det blir riktigt gott med bacon och lax.. Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Hur bra som helst att visualisera och ha något att kämpa för! Jag körde ett pass imorse här hemma, svetten lackade och sen känner man sig supernöjd :)
  Kram fina Carro!

  SvaraRadera
 3. Ja det är kul när det uppskattas, lixom allt jobb som jag har lagt ner på biljettförsäljningen. :)
  Får jue tebax för att jag har lån på min bostadsrätt, annars hade nog risken varit ganska så stor att jag hade fått betala tebax istället. :P

  Hört att det snöar både här och där så tur att vi har hunit bila hem i tid. Blåste så kallt när jag gick från busstationen och hem. När det väl vänder så vänder det nog fort tror jag.

  Hoppas att du har en toppenkväll! Kraam!

  SvaraRadera
 4. Låter som en riktigt bra målbild inför sommaren. Sitter själv och försöker bestämma var jag skall åka i sommar. För sol måste jag ha känner jag..:)
  Hoppas ni får en fin start på veckan och har det lika soligt och fint som oss!
  Kramar

  SvaraRadera