Besökare

fredag 12 april 2013

Vårsatsning del 2

Jag har nu kört 12 dagar på min lilla vårsatsning och jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. När man deffar så gäller det som sagt att bränna fett och bibehålla muskulaturen. Går man för fort/hårt fram, måste kroppen använda protein som energi och då tappar man muskelmassa.
 
 
Jag kommer att fortsätta min vårsatsning på precis samma sätt den kommande veckan. Styrketräning och 5 pass cardio i veckan. Kosten är superstrikt på vardagar , höjd på lördagar och "normal" på söndagar.
 
Taggad Till Tusen!
Love,
Carro 
 

 


7 kommentarer:

 1. Haha ja som väl är så är dessa gjorda på stevia. Ska bli intressant att experimentera på. :P Och på tal om dagar, jisses vad tiden går fort! Nu är det redan en vecka sedan som jag åkte till Malmö. Ja tur att jag har han annars hade jag fått köpa mig nytt många gånger om som han fixar istället. :)

  Själv så håller jag på att ta mig ifrån min ovana att äta på nätterna när värken håller mig vaken. Så wish me luck! ;)

  Ha en toppendag! Kraam!

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Ser bra ut,,satsa vidare...Ja för mig är det ett sant nöje att kolla på vårfåglarna kan sitta i timmar..Nu väntar jag på att Gråhägern skall komma till Trösken..Grodan har fått sommarsulor i dag..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. oj vilken skillnad på så några dagar, duktig du är =) Jag ska också försöka bli så där snygg i kroppen men min mage vill inte försvinna =(

  Trevlig helg på er! Kram kram

  SvaraRadera
 4. God eftermiddag snygging..Oj vilken skillnad bara på så få dagar...Bra kämpat av dig..På måndag när man börjar jobba tänkte jag börja med min träning med..Ha en fin start på helgen fina..kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilken skillnad! Så roligt :)

  Arken är väldigt poppis så det tycker jag absolut att du ska göra! Trodde den var från fischer price men har försökt leta upp den på nätet men hittar inte den..

  Hoppas ni får en trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 6. har också börjat vårsatsa. gym o löpning fem dar i veckan o äta mer sunt. målet är att tappa bli slimmare och fitare. några tips? x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Massor av tips! Checka in Carros Coaching på Facebook, samt carros.se och "4 Weeks to Satisfaction".

   Radera