Besökare

torsdag 4 april 2013

Skjut inte upp träningen...

Imorse vaknade jag klockan fem och kunde inte somna om. Efter en halvtimme bestämde jag mig för att gå och köra ett pass på crosstrainern i garaget. Annars brukar jag ofta köra konditionsträning när lillan sover på förmiddagen, men det var otroligt skönt att ha dagens cardioträning avklarad redan klockan kvart över sex på morgonen. Jag har lärt mig att det är bäst att aldrig skjuta upp träningen, för då är det stor risk att soffan kidnappar en och sedan vägrar att släppa taget.
 
Jag är väldigt nöjd med crosstrainer som vi köpte vid nyår. Den har verkligen underlättat min träningsvardag både när det gäller tid och effektiv träning. Den är otroligt ergonomisk och pedalerna är så sköna att jag alltid kör barfota på den. Jag har genom åren köpt många olika träningsredskap, men den här maskinen (och det där maghjulet som faktiskt är jäkligt bra - undrar just vart det är?) är den enda som har varit värd sin peng. Och den var inte billig. Vi för protokoll på våra träningspass på den och har nu kört 59 gånger på den. Slår man ut priset per träningstillfälle ligger det i dagsläge på drygt 237 kronor, men då vi räknar med att behålla den i många år framöver, kommer den i framtiden att bli ett riktigt kap.
 
Hoppas ni har en fin torsdag!
 
Love,
Carro 
 

4 kommentarer:

 1. vad bra gjort av dig och det är precis som du säger, det är så lätt att skjuta upp det om man inte tar tag i det med en gång. timmarna går fort!

  sv, tack tack =). ja vissa har reagerat att vi valde Charlie, men vi tycker hon ser ut som en liten charlie :). för äldre så är det ju ett pojknamn, men det ändras ju år för år :).

  tycker september boo är himla fint, unikt :)

  ha en fin dag och tack för gratulationen <3

  kramis

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Gräsand,,ja du nu ler jag ganska brett..
  I dag har jag varit ner till Skärplingeslätten och kollat på Gässen som börjar komma nu,,till min glädje så fick jag se ett Tranpar som spatserade omkring,,så nu tror även jag att våren är på G..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Just därför älskar jag morgonträning, inget annat hinner komma i vägen! :)

  SvaraRadera
 4. Va kul att ni är nöjda med eran crosstrainer. Vi är riktigt nöjda med vårt löpband också och det är så himla skönt att man kan träna hemma tycker jag. Ska bli kul att köpa på sig mera saker till vårt träningsrum.

  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera