Besökare

måndag 29 april 2013

Sjukstuga - Igen

 Det var knappt att September hann bli fri från sin hosta och få sin uppskjutna vaccination innan hon blev sjuk igen. Natten till igår hade hon så elak hosta att hon inte kunde sova under tre timmar på natten. Jag var då borta och giggade, men den värsta hostan la sig innan jag kom hem och därefter sov hon till halv åtta på morgonen.
 Igår sov hon sedan extra länge under sin förmiddagslur och vi förstod att hon inte mådde helt hundra. När hon vaknade var hon på sitt vanliga energiska, pigga och glada humör igen, men förutom den 1,5 timmen på förmiddagen sov hon ytterligare 2 timmar på eftermiddagen. Så mycket har hon inte sovit sedan hon var max en månad gammal.
 När vi tog febern på henne på eftermiddagen hade hon nästan 39 grader. Trots att hon hade sovit så mycket under dagen, somnade hon som en stock klockan sju i vanlig ordning. Hon hostade mycket även inatt, men somnade om varje gång ända till klockan 2. Då fick hon komma in till oss och efter det vaknade hon titt som tätt hela natten. Stackars liten...
 Runt halv sju tyckte September att det var dags att gå upp. Älskling åkte då till jobbet och jag var så trött att jag inte visste hur jag överhuvudtaget skulle få upp ögonlocken tillräckligt mycket för att kunna byta blöja på lillan. De där första fem minutrarna brukar jag ibland undra hur sjutton jag ska kunna hålla mig vaken under dagen. Skönt nog så är det bara de första minutrarna, för sedan kickar kroppen igång väldigt snabbt och tröttheten är som bortblåst. Det har nog mycket med ens inställning att göra.
Jag har alltid påstått att man själv bestämmer hur ens dag ska vara.
 
Visst dyker det ibland upp jobbiga situationer, men har man en positiv inställning har man sällan några riktigt dåliga dagar.
 
Idag har September fortfarande feber, men hon har snart hållit igång i tre timmar, så hon verkar inte vara så besvärad av det hela. Vi hoppas att hostan blir bättre på nätterna nu, så att hon får sova ostört igen.
 
Love,
Carro 

8 kommentarer:

 1. Men fy vad lillan er skall åka på hosta och feber då :( Hoppas hon snabbt kryar på sig. Inga tänder på gång för de kan ge flunnsa-tecken och feber? Hon ser iaf pigg och glad ut på bilderna :) kram på er och krya på er!

  SvaraRadera
 2. Fina foton på tösen.
  Hoppas hon kryar på sig fort.

  Ibland har man tur som är tyst och inte går och gnäller på jobben som ska göras. Äntligen klart med stambytet och besiktningsjobben. Dom började 28 januari.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Nej tyvärr för att ställa upp i ett SM så måste man ha tävlat innan, eller att kvala. Nu finns det tyvärr inga tävlingar i Bikini Fitness innan SM, därav så många ställde upp på BMR Grand Prix. Sandefjord Open i Norge har debut i Bikini Fitness den 5 maj, men vet inte om en tävling utanför Sverige räknas. Det kan nog herrarna i SKKF svara på så att jag inte säger fel. :)

  Ja, jag gillade kortet skarpt själv också, och tack!

  Hoppas att hon piggnar till snart! Och tur att du gjorde det i alla fall. ;)
  Ha en toppendag nu! Kraam!

  SvaraRadera
 4. Krya på lilla,,söta bilder..Ha en fin måndag..kram kram

  SvaraRadera
 5. men då stackars liten :(. hoppas hon kryar på sig fort!

  SvaraRadera
 6. Stackars liten, hoppas hon snart blir bättre!

  SvaraRadera
 7. Men stackars lilla September då! Hon har verkligen otur med sjukdomarna... Krya!!

  Hoppas ni får en fin Valborg!

  SvaraRadera