Besökare

måndag 8 april 2013

Övning Ger Färdighet

Ni vet att jag kämpar med mina dips. Den 4e februari klarade jag endast två stycken. Jag har sedan dess kört dips mellan bänkar med en vikt i knäna, kombinerat med riktiga bardips. Igår gjorde jag fem stycken med en 10kg-viktskiva runt midjan.
Övning ger färdighet.
 Efter femman med vikt skulle jag testa hur många jag klarade utan. Målet är, som jag tidigare skrivit, att klara tjugo den första juni. Igår gjorde jag 17 och det är jag så hiiiimla nöjd över.
 Jag tränar dips två gånger i veckan: Alltid som uppvärmning när jag tränar bröst/triceps samt en extra gång när jag exempelvis tränar rygg.
"Övning Ger Färdighet"
 är en utsliten klyscha, men den stämmer verkligen. Det kan kännas dräpande när vägen till färdighet är lång, men för oss utrustade med vinnarskalle är det stor tröst och motivationshöjare.
 
Hoppas ni har en fin start på veckan!
 
Love,
Carro 


4 kommentarer:

 1. Hej du,,Det ser tungt ut med vikten du hängt på dig..Jasså du tycker pippin är fin,men du har tji namn på den..Här är det mest grått i dag flygen en flinga då och då..Haé bra med Dipsen..Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag testade faktiskt förra veckan och klarade fem stycken. Nu stryektränar jag ju inte så mycket men hoppas göra tio efter sommaren iaf..:)

  SvaraRadera
 3. Heja Carro!

  Visst är det underbart när man märker att man klarar saker som man inte gjorde tidigare. Är helt imponerad att jag som 37 åring börjar komma i form igen... efter mer än 12 års uppehåll från "riktig" träning!

  Och det här med att löpträna - det har jag ALDRIG gjort, inte ens när jag var yngre. Har aldrig förstått mig på tjusningen. Men nu planerar jag in - och genomför - mina löprundor med glädje. Det blir inte mer än 4,5 km varje gång, men det går lättare och lättare. Underbar känsla!

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Va duktig du är =) Själv ska jag börja köra på stenhårt med träningen igen efter en alldeles för lång vila. Det ska bli så himla kul =) Kram och hoppas ni har haft en bra dag.

  SvaraRadera