Besökare

måndag 22 april 2013

Ny träningsvecka

 Härligt med en ny vecka och framför allt en ny träningsvecka. Trots sjukdom fick jag ihop alla träningspass enligt mitt upplägg förra veckan, det vill säga 5 konditionspass och 4 pass på gymmet. Kosten är superstrikt drygt 5 dagar och jag har så kallad höjardag 1,5 dag. På fredag blir det avstämning och jag tror att jag kommer att ha nått en platå då, vilket innebär att jag får göra korrigeringar i upplägget.
I helgen var hela familjen på gymmet. Jag körde ett rejält pass axlar och har påtaglig träningsvärk idag. Axelrotation är en Old School-övning som biter på rejält på baksidan. Jag låser då armarna i 90 graders vinkel och höjer/sänker händerna.
 
Den här veckan dunkar vi nu igång med en löprunda. I eftermiddag blir det ett pass på gymmet. Det är lika bra att börja veckan med ett benpass, så är man av med Veckans Värsta direkt.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
Love,
Carro 

6 kommentarer:

 1. Låter som en bra träningsvecka! Nu ska jag komma igång! :)

  Ja, otroligt att ett par ben kan vara så intressant!

  Hoppas helgen varit bra! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag började också veckan med löpning,det är bästa sättet att sätta nivån för veckan. Hoppas du får en grym en!

  SvaraRadera
 3. Hej du,,Det är kul när mina bilder blir gillade..Jo jag håller på med den boken just nu..Jag gillar oxå Allan,en skön gubbe..Nu sjunker vattennivån,har minskat ca 1,5 dm nu,skönt för de som drabbats..I dag blir det inget fotande,,ska fixa inför Cypern..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Jag är också riktigt taggad på en ny träningsvecka och jag har en känsla att den här veckan kommer att bli bra =)

  Jag kollade på din facebooksida på magövningar och fick se lite nya övningar. Du är grym =)

  Kram och hoppas ni får en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Härligt att kicka igång veckan med träning såklart! Du är ju så sjukt duktig!!

  SvaraRadera
 6. God middag snäckan..Ja då är man inne i andra veckan på jobbet..Fördelen med mitt jobb är att man får träning på köpet under arbets tiderna..hihih..jobbar på post terminalen och det är många tunga luft och det handlar om ton sammanlagt under en hel dag...så det är bra..hihi...på en veckan märker man lita skillnad på kroppen..trött i musklerna men en vecka till sen blir det träning på cross trenings maskinen som vi har här hemma.ha ne fin dag..kram kram

  SvaraRadera