Besökare

torsdag 25 april 2013

Försök Inte Stoppa Mig...

Jag är väldigt intresserad av psykologiMänniskans beteende, tankar och känslor är fascinerande och jag reflekterar mycket kring detta. Jag har lärt mig att motgångar nästan alltid medför något positivt, eftersom man då måste spetsa sina färdigheter ännu mer för att ta sig vidare framåt. Jag tycker fortfarande att motgångar är frustrerande när de dyker upp, men jag låter dem inte svärta ner mitt annars glada sinne några längre stunder.   
 
Igår dök det upp några hinder i min väg. Bland annat har Facebook lagt in en högre växel i sin Anti Carro-kampanj. Meddelandet "Facebook tror att den här webbplatsen kan vara osäker..." dök upp när en god vän skulle klicka in på min blogg via min länkning på Facebook. De ger sig visst aldrig...
 
Ni kanske tycker att jag överdriver min frustration över Facebook, men för att förtydliga det hela lade jag exempelvis ut en träningsvideo i lördags som jag för ovanlighetens skulle fick marknadsföra. Sedan i lördags har nu 26'320 personer sett klippet, så som ni förstår är det en viktig källa för marknadsföring.
 
Tips till Facebook:
Trying to stop me makes me
even more unstoppable
Bara så ni vet...
 
Love,
Carro 
 


2 kommentarer:

  1. Hej du,,Bra Carro ge dig inte,,Visst kan man ha kul utan starka drycker..När jag kommer ner till Cypern i morgon så blir det en "Ouzo Vitamina",=,Ouzo med apelsinjuce smakar bra..Jag har också sol,men det kommer in lite moln som skymmer ibland..Haé Kram.

    SvaraRadera
  2. Helt rätt, ge dig aldrig!!
    Kram

    SvaraRadera