Besökare

måndag 15 april 2013

Energiknippet

Det går nog inte riktigt att förklara för någon vilket energiknippe September. Från det att hon vaknar på morgonen till dess att hon somnar på kvällen är det fullt ös. Jag lägger henne i vagnen en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen för att hon ska sova, vilket hon också gör. Däremot tar hon aldrig sådana sovintiativ själv. Varför sova bort livet liksom?
 Septemberspringer runt i hela huset i sin gåstol nu. Ofta tjuter hon samtidigt av glädje och bara tjutet i sig måste förburka mängder av energi. Hon tar sig nu även framåt på golvet, men man kan inte säga att hon varken kryper eller ålar. Hon står på alla fyra och gör någon egenpåhittad variant av grodhopp. Efter magsjukehistorien för någon vecka sedan, hade hon gått ner drygt tre hekto i vikt. Senast hade hon gått upp endast ett hekto igen, men eftersom hon är så obeskrivligt energisk, var det tydligen okej.
Duracell-kaninen äter numer:
1,5 portion gröt
2 påsar Ella's Kitchen (260 gram)
1 burk frukt/ frukt & dinkel / frukt & yoghurt
2 påsar Ella's Kitchen
200ml välling
 
Inte underligt att hon sover gott om nätterna...
 
Love,
Carro 


3 kommentarer:

 1. Vad glad och nöjd September ser ut :) Helt otroligt vilken energi de små har :) Fast Septembers mamma är väl full av energi också ;) Kram och ha en bra måndag!

  SvaraRadera
 2. vad söt hon är, man ser verkligen hur lycklig och glad hon är, det riktigt lyser i ögonen =)

  ha en fin dag! <3

  SvaraRadera
 3. Lilla sötnosen så glad och go!

  SvaraRadera