Besökare

lördag 27 april 2013

Eat Clean - Train Dirty

Eat Clean - Train Dirty
Har ni hört det förut? Det står nämligen som grund för att bygga upp en vältränad kropp.
Många är så duktiga med avancerade recept i sin matlagning, men själv kör jag alltid på det enkla på vardagarna. Havregryn, kyckling och kvarg är något jag stoppar i mig praktiskt taget varje dag. Om jag är trött på det? Kanske det är så, men varför känna efter när jag vet att kroppen mår fantastiskt bra av det? 
 
 När tittar på gymbilder, kan man ibland få den felaktiga uppfattningen om att det är flashiga människor; snyggt stajlade och med exklusiva träningskläder. I verkligheten är träningskläderna svettiga, håret ligger inte perfekt och ansiktena ler inte som de gör på bilderna. De är ihoptryckta i Jim Carey-liknande grimaser för det enda som verkligen gäller, eller det enda som åtminstone borde gälla, är att göra sitt yttersta för att träningen varje gång ska bli så effektiv som möjligt.
 
Eat Clean Train Dirty
 
Love,
Carro 


3 kommentarer:

 1. Ja det skulle vara kul att testa den. Finns i två olika versioner men kostar ganska så mycket dolares. :P

  Äter också oftast samma lika och mår bra utav det. Varför krångla till det lixom. Även mina recept är enkla men goda och nyttiga med få ingredienser. :)

  SvaraRadera
 2. Hej du,Jo det kan du skriva upp,nu njuter jag för fulla muggar,+18 i morse inte ett moln,,sen på dagen +28 som i går,,mätte i solen nu på em,,+43,då är det skönt med lite skugga,har hyrt en bil så nu är jag mobil,var till Paralimni och handlade i dag,är säkert 20% billigare därjämfört mot Ayia Napa.Blir en gomiddag i kväll på Sakramento,ett ställe jag upptäckte förra året..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Thanks for posting this.This is awesome!!

  SvaraRadera