Besökare

onsdag 24 april 2013

Babysim

 Kallas det fortfarande "babysim" när lillan
närmar sig 8 månader?
 
Hursomhelst så var vi i alla fall på badhuset igår. Det var väldigt kul och September fick låna armpuffar i frigolit för första gången. De fyllde inte riktigt sin funktion, för hon åkte under med munnen när man släppte henne. Antar att det är en träningsfråga och att sådana där runda puffar är bättre, så jag måste försöka få tag på det någonstans.
 Det är mycket enklare att åka på badhuset nu när hon är större. Nu kan hon exempelvis åla omkring på golvet medan jag klär på mig i lugn och ro.
Det är inte alltid så lätt att få en duracell-kanin att fastna på kort...
 
Om det inte dyker upp något annat, så blir det nog en till sväng till badhuset den här veckan. Det gäller att passa på, för snart stänger de för sommaren. Känns märkligt med tanke på att vi fortfarande har snö på tomten...
 
Love,
Carro 

3 kommentarer:

 1. Vi säger babysim och hon är över 10månader :) Cherekringar finns i Söderala att köpa och här :http://linneashopen.se/
  Vi skall köpa men jag har inte gjort det ännu men till sommaren blir det nog att köpa och speciellt innan resan :)
  Var glad så länge hon ålar snällt omkring. Jag har då aldrig klätt på mig så fort som jag gör nuförtiden för annars är Alicia borta eller framme hon någon annan och drar i kläder eller är nära ansiktet på andra barn.

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha... jag kallar fortfarande kurserna för babysim, trots att hon är 2,5, jag vet inte vad man ska säga annars. Dom runda cherekringarna finns i Söderala, av alla vi provat så är dom klart bäst. Kostar lite mer men har ett andrahandsvärde.
  Det är allmänt bad och öppet
  Fredag: 15.00 – 20.00
  Söndag: 10.00 – 14.00

  SvaraRadera
 3. Ett tips är att Bollnäs simhall har öppet till sista juni.

  Dock vet jag inte temperaturen i barnpoolen där, kanske är kallare...

  Hoppas ni får en fin dag i solen idag med!
  Kramar

  SvaraRadera