Besökare

onsdag 3 april 2013

7 månader

 Idag blir lilla September Boo 7 månader och utvecklingen går framåt med stormande steg. Annars verkar just framåt inte vara hennes grej än. Hon ålar snabbt på golvet, åt sidan och bakåt, men ännu inte framåt. Däremot går hon upp på alla fyra och vankar fram och tillbaka, så det kanske är på gång. För övrigt så fick hon i helgen sin första tand, en liten vass historia i underkäken.
Hon sitter stabilt, men eftersom hon ibland får impulser att slänga sig åt sidan, har hon alltid hjälm och ett täcke runt sig när hon sitter på golvet. Gåstolen är populär och nu gör hon små upptäcktsfärder i huset. Mitt musikrum är särskilt spännande, liksom den stora växten i vardagsrummet. Den vill hon nog helst riva omkull, så det gäller att vara på sin vakt.
 
Idag ska vi för övrigt göra försök 592 till att ta sprutan. Det är två månader försenat nu, men idag ska det nog gå vägen. Hon hostar en del på natten, men är pigg och har inte haft feber på några dagar nu.
 
Hoppas ni har en fin dag!
 
Love,
Carro 

4 kommentarer:

 1. Åh vad tiden går fort!! Grattis September! Vad söt hon är i sin hjälm :) Det där med att kasta sig bakåt eller åt sidan, varifrån får de det? Alicia kan också göra så helt utan förvarning!

  SvaraRadera
 2. Ja att nåt sådant kan få en att gå helt loco lixom, snacka om i-lands problem! :D
  Får nog lov att skaffa mig en sådan app också, för det har jag jue inte ens tänkt på. :)

  Än så länge så har jag lyckats låta bli det, men vi får väl se. ;) I kassan lär jag behöva lite extra energi! :P

  Hoppas att det går bra med sprutan! Och jösses vad dom små liven kan vara snabba. Önskar att man fortfarande hade så mycket spring i benen.

  Ha en toppendag! Kraam!

  SvaraRadera
 3. God eftermiddag..Grattis till tösen din..Tiden går snabbt..Min tös blir ett år och 6 månader..Ha en fin onsdag.kram

  SvaraRadera
 4. Jösses vad tiden går fort!
  Så söt hon är.
  Tänkte tala om att vi åker och rekar hotellet i slutet av maj ;=)
  Kramar/Y

  SvaraRadera