Besökare

söndag 31 mars 2013

Save My Lover

Vi har hittills kört riktigt bra träningspass gymmet under den här påskhelgen. Kanske går det extra bra eftersom kaloriintaget har varit rejält förhöjt, men jag hoppas att det positiva stimmet som jag är inne i, fortsätter även till veckan.
Det är tur att jag tränar upp styrkan på gymmet, för nätterna är ett kraftprov här hemma. Jag vaknar varje natt av att Älskling håller på att ramla ur sängen, så jag slänger mig över honom, trycker ner honom i madrassen och håller fast honom så att han inte ramlar ner i golvet. Älskling brukar vakna och undra vad sjutton jag håller på med och jag förklarar då att han håller på att ramla ur sängen och att jag räddar honom.
Till saken hör dock, att han inte håller på att ramla ur sängen. Det är något jag får för mig i sömnen, varje natt. Och när jag påbörjar Operation Save My Lover är jag för trött för att komma ihåg att det som alltid, bara är inbillning.
 
Hoppas ni har en
solig och härlig söndag!
 
Love,
Carro 
 
 

2 kommentarer:

 1. Hoppsan,så du anfaller guben på nätterna,stackarn,,Ja visst blir det ett ökat intag av dom där snabbväxande kalorierna i helgen,,
  Vädermässigt har det varit kanon hela helgen,både i Skutskär och här nere i Vreta straxt sydväst om Uppsala..Ha en fortsatt Glad påsk,,,o du skaffa ett överfallsalarm till gubben,ett som förvarnar..Kramen.

  SvaraRadera
 2. Hahaha Det där lät riktigt kul! :-)
  Jag förstår verkligen mannens förvåning!
  sv:
  Detsamma till er! :-)

  SvaraRadera